Cenovnik iznajmljivanja automobila u Nišu

Na ovoj stranici prikazane su cene iznajmljivanja automobila u Nišu. Pripremili smo prilagodljive tarifne pakete, koji odgovaraju različitim budžetima. Trudili smo se da damo najbolji odnos cene i kvaliteta rent a car usluge za područje Niša (posebno sa akcentom na Aerodrom Konstantin Veliki), a veliki broj zadovoljnih klijenata je potvrda da smo u tome i uspeli.

Rent a car Putnik Niš takođe nudi i veliku fleksibilnost kada je plaćanje u pitanju, pa tako cenu usluge možete platiti gotovinski, preko platnih i kreditnih kartica, preko Wester Union-a za klijente koji dolaze iz inostranstva, ali i preko žiro računa, ako vam je tako jednostavnije.

Cene usluga su izražene u evrima, ali se plaćanje vrši u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan preuzimanja vozila, odnosno po potpisivanju ugovora.

Vozila u ponudi i cene najma

Cena dnevnog iznajmljivanja vozila u Rent a car agenciji Putnik Niš kreće se od 19€ do 59€ po danu, u zavisnosti od klase i broja dana na koji se automobil rentira. Važno je da imate na umu da za istu klasu vozila postoji raspon cena u zavisnosti od dužine perioda najma. Što je period najma duži, to su cene povoljnije.

Sva vozila koja se nalaze u našoj ponudi data su u listi ispod a cena najma se odnosi na vremenski period od 24 sata, odnosno to je cena po danu:

A Klasa
Fiat panda i VW Up
od 19€-29€/dan
Rezerviši
B Klasa
Renault Clio i Dačia Sandero
od 20€-30€/dan
Rezerviši
C Klasa
Škoda Fabia i Opel Corsa
od 21€-32€/dan
Rezerviši
D Klasa
Fiat 500l
od 23€-35€/dan
Rezerviši
E Klasa
Škoda Rapid
od 32€-46€/dan
Rezerviši
F Klasa
Škoda Octavia
od 36€-50€/dan
Rezerviši
G Klasa
Škoda Kamiq
od 38€-53€/dan
Rezerviši
H Klasa
Škoda Karoq
od 39€-54€/dan
Rezerviši
Premium Klasa
Škoda Superb
od 43€-59€/dan
Rezerviši

Šta je uračunato u cenu najma vozila?

Agencija Putnik Niš - rent a car se uvek trudi da izađe u susret svojim klijentima. Tako smo osim povoljnih cena iznajmljivanja vozila kreirali i listu besplatnih usluga:

Kasko osiguranje - Naša flota se sastoji od novih kasko osiguranih vozila. Kasko osiguranje je uključeno u cenu najma automobila i nije predmet doplate. To znači da se ne morate brinuti ako vam se dogodi saobraćajna nezgoda ili ako auto strada u poplavi ili u požaru. Svaku materijalnu štetu na vozilu, pa čak i krađu pokriva kasko osiguranje.

Neograničena kilometraža - Ukoliko želite rentiranim vozilom da putujete po celoj Srbiji i da ne razmišljate koliko kilometara ćete preći, onda je naša agencija prava stanica za vas. U našoj rent a car agenciji kilometri se ne broje. Pa čak i da imate potrebu da izađete iz zemlje sa vozilom, to možete učiniti bez bojazni da će vam dodatni kilometri biti naplaćeni. Naravno, biće vam prethodno potrebno odobrenje iz agencije, odnosno potvrda da sa autom možete pređi granicu.

Zeleni karton - Ukoliko, na primer, želite da otputujete na more u Albaniju ili na letovanje u Grčku i prolazite kroz Severnu Makedoniju, na carini će vam tražiti zeleni karton. Agencija Putnik Niš se potrudila da svojim klijentima izađe u susret, tako da rentiranjem vozila gratis dobiju zeleni karton za koji bi inače morali da izdvoje, zavisno od osiguravajuće kuće, od 2000 dinara pa naviše.

Porez (PDV) - U cenu najma vozila je uračunat porez na dodatu vrednost, tako da cene koje vidite pored odgovarajuće klase vozila su u stvari ono što plaćate. Nema nikakvih skrivenih troškova.

Preuzimanje vozila na terminalu aerodroma - Ako, na primer, slećete na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, naše vozilo vas može sačekati na terminalu i ta usluga vam neće biti naplaćena.

Besplatne prepravke datuma - Imajući u vidu nepredviđene situacije koje se mogu dogoditi pre samog dana rentiranja vozila, a kako bismo izašli u susret svojim klijentima, odlučili smo da je promena datuma iznajmljivanja vozila besplatna.

Šta se dodatno naplaćuje?

Kao što smo u velikom broju slučajeva izašli u susret svojim klijentima, tako postoje i neke stavke koje se iz opravdanih razloga ipak dodatno moraju platiti.

Pa tako, ukoliko želite da u vozilu koje iznajmljujete imate GPS navigaciju ili auto sedište za dete, moraćete da izdvojite dodatnu sumu novca. Takođe, ukoliko želite i ličnog vozača, moraćete dodatno da platite ovu uslugu. Cene variraju u zavisnosti od vrste opreme i od broja dana rentiranja vozila, pa je najbolje da nas kontaktirate i u razgovoru sa našim agentima dobijete željene informacije i tačnu cenu.

Kontakt

Pošaljite Upit

Kontakt informacijeVaš upit je uspešno poslat
Došlo je do greške, molimo vas pokušajte ponovo ili nas kontaktirajte putem Telefona, Viber-a ili WhatsApp-a.