Aerodrom Niš transfer: Beograd, Sofija i Skoplje

Dobro došli u Putnik Niš - agenciju sa višegodišnjim iskustvom koja nudi pouzdan i brz aerodromski transfer sa aerodroma u Nišu, Beogradu, Sofiji i Skoplju!

Prevoz do aerodroma na rezervisani let ili od aerodroma do željenog krajnjeg odredišta u gradu u koji putujete često je prava avantura praćena stresnim situacijama, pogotovo ako se žurite na avion ili ako ste umorni od letenja i dugog puta. Srećom po sve korisnike avio usluga, postoji jednostavno rešenje - aerodromski transfer.

Bilo da dolazite na beogradski, niški, sofijski, skopski ili neki drugi aerodrom u okruženju da biste sa njega odleteli do drugog grada, ili je vaš avion sleteo na neki od ovih aerodroma i odatle treba da stignete kući ili na važan poslovni sastanak, agencija Putnik Niš obezbeđuje svim zainteresovanim klijentima usluge profesionalnog prevoza.

Vaša brza, pouzdana i bezbedna veza sa aerodromom

Naša misija je da klijentima omogućimo prijatan, brz i bezbedan transfer do i sa aerodroma u zemlji i okruženju. Bez obzira da li koristite avio prevoz u poslovne ili privatne svrhe, Putnik Niš vam stoji na raspolaganju za sve vrste aerodromskih transfera.

Ukoliko se odlučite da koristite naše usluge, nećete morati da brinete o parkiranju vozila, gužvi u saobraćaju, niti da razmišljate o naplati putarine ili o tome da li ćete na vreme stići na let. Sve što treba da uradite je da dva do tri dana pre nego što krenete na put ili sletite na neki od aerodroma u Srbiji ili okruženju zakažete transfer kod nas.

Nudimo prevoz sa sledećih aerodroma:

Aerodromski transferi sa aerodroma Nikola Tesla, Beograd

Aerodromski transferi sa aerodroma Konstantin Veliki, Niš

Aerodromski transferi sa Međunarodnog aerodroma Skoplje

Aerodromski transferi sa Međunarodnog aerodroma Sofija

kao i sa drugih aerodroma u susednim zemljama.

Kontaktirajte naše agente putem telefona, Viber-a, WhatsApp-a ili na e-mail. Korisnički servis vam stoji na raspolaganju 24/7, a odgovor na vaš upit dobićete u najkraćem mogućem roku. Na taj način ćete dogovoriti detalje transfera, kao što su vreme polaska, broj putnika ili neki drugi zahtev ukoliko ga imate, na primer u pogledu prtljaga. Sve u cilju da usluga koju pružamo bude najbolje korisničko iskustvo ovog tipa koje ste imali.

Profesionalni vozači

Jedan od ključnih stubova usluge koje pružamo su naši profesionalni vozači čiji je prioritetni zadatak da brinu o vašoj bezbednosti i udobnosti. Svaki od vozača je pažljivo odabran i obučen da zadovolji najstrožije standarde u pogledu usluga koje nudimo tokom celog puta.

Njihovo iskustvo i profesionalni odnos prema poslu su garant ne samo da ćete bezbedno, brzo i udobno stići do aerodroma Nikola Tesla, Konstantin Veliki ili na Međunarodne aerodrome u Skoplju ili Sofiji, već da ćete imati zagarantovanu diskreciju i svu potrebnu pomoć oko prtljaga koji sa sobom nosite.

Pažljiv, prijateljski ali pre svega profesionalan pristup, garantuje da ćete se u vozilu kojim se vrši transfer osećati kao kod kuće. Zato, ukoliko vam je potrebna profesionalan usluga aerodromskog transfera, možete se u potpunosti osloniti na agenciju Putnik Niš.

Luksuzna i udobna vozila u našem voznom parku

Putnik Niš sa ponosom može da istakne svoj vozni park, koji može zadovoljiti potrebe svih klijenata, ne samo kada je u pitanju aerodromski transfer već i kada govorimo o rentiranju vozila.

Kada je reč o transferima do i sa aerodroma Nikola Tesla ili Konstantin Veliki, kao i o transferima sa drugih aerodroma u okruženju, izbor vozila dogovaramo u zavisnosti od broja putnika, količine prtljaga, ali i od vaših ličnih preferencija. Pomenućemo samo neke od dostupnih modela: Škoda Superb iz premijum klase, odnosno Škoda Kamiq ili Karoq iz SUV segmenta.

Udobna sedišta i prostrana unutrašnjost vozila vam omogućavaju da se komforno smestite i opustite dok putujete na aerodrom ili sa aerodroma. Po potrebi, ako to zatražite, naš vozač može pustiti muziku koja vam odgovara ali i stati na određenom delu puta, ukoliko imate potrebe za tim.

Ako putujete sa malim detetom, potrebno je da kada kontaktirate našu agenciju navedete godine deteta. Ukoliko je dete malo i postoji zakonska obaveza prevoza u auto sedištu za decu, agencija Putnik Niš će vam izaći u susret i pre puta obezbediti neophodnu opremu.

Sva vozila u voznom parku agencije Putnik Niš se redovno održavaju, servisiraju i čiste kako bi putnicima, osim bezbedne, omogućili i udobnu i prijatnu vožnju.

Limo servis kao poseban vid aerodromskih transfera

Limo servis je luksuzni vid uslužnog prevoza i transporta putnika. Veoma popularna opcija kod poslovnih putovanja i aerodromskih transfera. Ukoliko ste i vi neko ko službeno putuje avionom i kome je potreban prevoz do ili od aerodroma, naša limuzina sa profesionalnim šoferom će vas sačekati na aerodromu, ispred vašeg stana ili na bilo kom drugom mestu koje vi odredite.

U krajnjem slučaju, usluge limo servisa nisu vezane samo za aerodromski transfer. Profesionalni vozač vas može u luksuznom automobilu koji vi izaberete odvesti na bilo koje odredište, uključujući i ona van zemlje ako za tim imate potrebe.

Dovoljno je da nas kontaktirate putem telefona, elektronske pošte, Viber-a ili WhatsApp-a i dogovorite limo transfer.

Pristupačne cene i fleksibilnost

Kao agencija sa dugogodišnjim iskustvom, razumemo da je svako putovanje jedinstveno i da različite situacije zahtevaju drugačiji pristup, pa je fleksibilnost takođe jedna od važnih karakteristika našeg poslovanja. To se pre svega odnosi na mesto polaska odnosno dolaska, vreme kretanja i druge specifične zahteve klijenata. Sve što je u našoj moći trudimo se da ispunimo kako biste dobili što je moguće bolju uslugu i korisničko iskustvo.

Kada je cena aerodromskih transfera u pitanju, ona zavisi od više faktora, uključujući kilometražu, broj putnika i posebne zahteve koje klijenti imaju prema nama. U svakom slučaju, trudimo se da pružimo najbolju vrednost za vaš novac. Bez obzira da li vam je potrebna vožnja u jednom smeru ili povratna, nudimo različite pakete koji će se, sigurni smo, uklopiti u vaš budžet.

Dodatne usluge možemo prilagoditi vašim potrebama i na osnovu toga formirati cenu. To se pre svega odnosi na dodatnu opremu u vozilu ili čekanje dok ne obavite posao ili dok ne završite sastanak. Vaša udobnost i zadovoljstvo su naš prioritet i spremni smo da udovoljimo svim vašim zahtevima.

Putnik Niš se ponosi svojom transparentnom cenovnom politikom, pre svega jer nema drugih skrivenih troškova. Naša tarifa je prilagodljiva i omogućava vam da platite samo ono što koristite. Popusti za veći broj putnika su svakako jedna od opcija.

Uživajte u aerodromskim transferima sa agencijom Putnik Niš

Neka Putnik Niš bude vaš prvi izbor za aerodromske transfere kada su u pitanju vazdušne luke u Nišu, Beogradu, Sofiji i Skoplju. Dajemo sve od sebe da vam pružimo ne samo prevoz do i sa aerodroma, već i jedinstveno iskustvo koje nećete dobiti nigde drugde.

Ne čekajte, već rezervišite na vreme vaše vozilo. Putnik Niš - pravo mesto za siguran, brz i pouzdan aerodromski transfer!

Kontakt

Pošaljite Upit

Kontakt informacijeVaš upit je uspešno poslat
Došlo je do greške, molimo vas pokušajte ponovo ili nas kontaktirajte putem Telefona, Viber-a ili WhatsApp-a.